Editor:  De Redactie • Publicatie:  15 mei 2020

CITY GUIDE

CITY GUIDE

Best of Amsterdam

Eat. Shop. Play. Explore

Amsterdam barst uit haar voegen van de geweldige restaurants, bars, winkels, musea, galeries en zoveel andere toplocaties die vechten om de aandacht van de toerist. Veel ondernemers investeren hun marketingbudget grotendeels online in de hoop dat buitenlandse bezoekers hun bedrijf vinden. Echter zien toeristen die onze stad bezoeken en zich online oriënteren door de bomen het bos niet meer. Best of Amsterdam biedt de oplossing om door toeristen gevonden worden.

BestOfAmsterdam__sfeer

In september presenteert Amsterdam Magazine de special Best of Amsterdam, een Engelstalige city guide om (inter)nationale bezoekers verblijvend in de tienduizenden hotelkamers alwaar de luxe stadsgids straks 6 maanden op het nachtkastje ligt, de weg naar de leukste plekken te wijzen.

Top 5 per branche
In de luxe stadsgids Best of Amsterdam vind je van elke branche de 5 beste locaties, onderverdeeld in verschillende stadsdelen. Van de beste musea tot beste attracties, beste Italiaanse restaurants, beste winkelgebieden, beste cocktailbars, beste tours, beste schoenenwinkels, beste excursies, beste galeries, beste uitgaansgebieden en andere niet te missen bezienswaardigheden die Amsterdam zo aantrekkelijk maken.

BestofAmsterdam

City App
Naast de 244 pagina’s tellende bookazine wijst de gelijknamige app toeristen via de GPS op hun mobiele telefoon de weg naar de leukste plekken en events in Amsterdam. Een ideale manier om uw bedrijf op de hotelkamer en op de mobiele telefoon van de toerist onder de aandacht te brengen.

Jouw bedrijf in de Top 5
Behoort uw bedrijf thuis in de top 5 van de branche waarin u zich begeeft? Reserveer dan nu een plek in Best of Amsterdam.


Amsterdam Magazine
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam
Tel. 020 21 01 219
info@amsterdammag.nl 

Sales
Martijn Meyer
Tel. 06 250 210 82
martijn@amsterdammag.nl

Verspreiding 
Ruim 26.000 hotelkamers in 170 hotels.

Oplage 
60.000 exemplaren.

Extra
Gelijknamige app die gebruikers via de GPS op hun mobiele telefoon de weg naar de leukste plekken wijst.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.