Editor:  De Redactie • Publicatie:  16 april 2020

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur ExpositiesAmsterdam Zuid

De KunstRAI 2020 wordt verplaatst naar oktober

15 t/m 18 oktober • De oudste beurs voor moderne- en hedendaagse kunst ter wereld

Vanwege het coronavirus wordt KunstRAI 2020, de langstlopende beurs voor moderne- en hedendaagse kunst van Nederland, verplaatst naar de week 15 t/m 18 oktober 2020.

kunstrai2019amsterdam

Jaarlijks toont de KunstRai hedendaagse kunst en design van meer dan 80 bekende en opkomende galeries uit binnen- en buitenland in de Amsterdamse RAI. Kunstliefhebbers en verzamelaars komen van heinde en verre om moderne- en hedendaagse schilderkunst, beelden, fotografie, sieraden en design van bekende kunstenaars en nieuw talent te zien en of te kopen. Naast de galeries zijn er ook solostands waarin het werk van één kunstenaar centraal staat. De solostands geeft de bezoekers zo meer inzicht in zijn of haar kunstwerken.

KunstraiAmsterdam

Focus Japan
Jaarlijks nodigt de KunstRAI een stad, streek of land uit om hun kunst en cultuur te presenteren. Tijdens de 36ste editie zullen 7 galeries uit verschillende steden in Japan op het ‘Focus Japan’ plein hun collectie tonen.

Internationale kunstwereld
Dit jaar zal Amsterdam voor de 36ste keer in het teken staan van de (inter)nationale kunstwereld. Ontdek de hedendaagse, autonome en toegepaste kunst van 15 oktober tot en met 18 oktober 2020.

Locatie RAI Amsterdam
Adres Europaplein 22, Amsterdam
Datum 15-10-2020 – 18-10-2020
Navigeer naar..


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.