Editor:  De Redactie • Publicatie:  03 mei 2019

Eten & Drinken

Eten & Drinken InternationaalAmsterdam Zuid

Het vernieuwde stadsstrand Strandzuid is open

Stadsstrand, beach bar en restaurant

Het volledig vernieuwde Strandzuid is klaar om Amsterdam te ontvangen deze zomer. Het stadsstrand met beach bar, restaurant en groot terras aan het water is weer open. Geniet van de zon op het terras of de strandbedden met speciaalbiertjes en luxe snacks of kies voor een uitgebreide lunchen of diner in het restaurant. 

stadsstrand-amsterdam-
Strandzuid_restaurant_terras_groen_overdag
strandzuid-amsterdam
strandzuid-restaurants
strandzuid
strandzuid-restaurant
stadsstrand-amsterdam

Vanaf heden kunnen we weer terecht bij Strandzuid, één van de fijnste stadsstranden van Amsterdam. Na een aantal jaar renoveren, is het terrein eindelijk volledig klaar. Zonnebaden, BBQ-en, borrelen en uitgebreid dineren; je kan hier de hele dag terecht. Het sfeervol ingerichte paviljoen en terras geeft een vakantiegevoel in eigen stad. 

strandzuid-stad-strand-amsterdam

The Beach Bar en het restaurant

Bij The Beach Bar kan je vanaf het strand makkelijk terecht voor dranken, snacks en bites van de BBQ. ‘s Avonds is de bar een perfecte plek voor een borrel met collega’s of vrienden, en worden er geregeld dansjes gedaan. In het restaurant met ruim terras kan je terecht voor uitgebreid lunchen of dineren. De menukaart heeft voor ieder wat wils, van Internationale vis en vlees favorieten tot vegetarische & vegan gerechten. 

Openingstijden

Strandzuid is alle dagen van de week geopend van 11.00 t/m 00.00 uur.Locatie

Strandzuid
Europaplein 22, Amsterdam

Telefoonnummer

020 639 2589

Website

strand-zuid.nl


Uitgaan & Entertainment

Jaap Eden Strand opent in Watergraafsmeer

Amsterdam Oost krijgt haar eigen stadsstrand

stadsstrand_jaapeden

Goed nieuws voor strandliefhebbers in Amsterdam Oost. Aan de rand van de Jaap Eden IJsbaan opent deze lente een stadsstrand. De plek waar je ‘s winters schaatst, maakt tijdelijk plaats voor een zandstrand waar je deze zomer heerlijk van de zon kan genieten.

Radioweg 64, Amsterdam

Dit evenement is voorbij


Lees meer


Uitgaan & Entertainment

​Stadsstrand Roest weer geopend in de weekenden

​Bekende strandcafé tijdelijk weer open op Oostenburg ​

Roest4

Goed nieuws voor liefhebbers van stadsstranden. Vanaf vrijdag 18 april is C​afé​ ​Roest in Amsterdam Oost ​weer open. De hele zomer zal het bekende stadsstrand ​op Oostenburg​ ​in het weekend geopend zijn voor stadse strandliefhebbers. 

Jacob Bontiusplaats 1, Amsterdam

Dit evenement is voorbij


Lees meer


Uitgaan & Entertainment

Pllek

Discover Amsterdam

pllek6

Stadsstrand Pllek in Noord, nabij de NDSM-Werf biedt een fenomenaal en panoramisch uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam. Bij Pllek ben je even helemaal weg van de drukte van de stad. Naar het strand in eigen stad. Het prachtige uitzicht, de wekelijkse feesten en live optredens, en de biologische kaart trekken een divers publiek. Van jonge Amsterdammers tot hippe creatievelingen tot buurtbewoners…

TT Neveritaweg 59, Amsterdam


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.