Editor:  De Redactie • Publicatie:  09 oktober 2017

Eten & Drinken

Eten & Drinken GrillAmsterdam Centrum

MR PORTER steakhouse, cocktailbar en rooftop

Ontbijten en dineren met het beste uitzicht van Amsterdam

De rooftop-ervaring van dit kosmopolitische steakhouse en cocktailbar biedt een iconisch uitzicht op de oude stad en haar gebouwen. MR PORTER is een creatie van Yossi Eliyahoo, bekend van MOMO, Izakaya, The Butcher en The Duchess.

w hotel29
mrporter-amsterdam10
mrporter-amsterdam5
mrporter-amsterdam9
mrporter-amsterdam4
mrporter-amsterdam11
mrporter-amsterdam3
mrporter-amsterdam8
mr-porter-amsterdam-steak
mrporter-amsterdam7
mr-porter-ontbijt-amsterdam

Het kruispunt Spuistraat/Paleisstraat is een nieuw uitgaanscentrum in Amsterdam geworden. Met de komst van wereldvermaarde hotelketens zoals W Hotel, Soho House en The Hoxton mag de stad zich verheugen op een geweldig aanbod restaurants, bars en clubs. Alwaar de grand opening van restaurant The Duchess in de voormalige Kasbank hoge ogen gooide, heeft de opening van MR PORTER in het penthouse van het W Hotel in het voormalig Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf nabij het Paleis en de Dam, vele wenkbrauwen te doen fronzen.

Ontbijt
MR PORTER staat inmiddels bekend de verrukkelijke steaks gepaard met mooie wijnen en de met veel vaardigheid gemaakte cocktails om de avond af te sluiten. Wat velen niet weten maar zeker ook de moeite waard is, is het ontbijt wat ze serveren. Open voor gasten van het hotel en daarbuiten, wordt er iedere dag een ontbijtbuffet klaar gemaakt waar je u tegen zegt. Van volledige (warme) gerechten zoals scrambled eggs en American pancakes tot een grote selectie vers fruit en sappen. Inclusief het prachtige uitzicht.

 Locatie

MR PORTER
Spuistraat 175, Amsterdam

Website

mrportersteakhouse.com


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.