X

Eten & Drinken MediterraansAmsterdam Zuid

NENI Amsterdam

Oost-Mediterrane keuken in de voormalige Citroëngarage

Na de oplevering van het heringerichte Stadionplein en de komst van Mama Kelly, Bar Alt, Restaurant Zuid, Vascobelo, Mr. Sam, De Drie Graefjes, Het Amsterdamse Proeflokaal en Het Vlaamsch Broodhuys heeft Amsterdam er een nieuw culinair plein bij. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is opende onlangs NENI Amsterdam. In de voormalige Citroëngarage kun je vanaf heden terecht voor overheerlijke gerechten van de Oost-Mediterrane keuken.

NENI is een heus familiebedrijf bestaande uit moeder Haya Molcho en haar vier zonen Nadiv, Elior, Nuriel en Ilan. Vandaar de keuze voor de naam NENI, wat afkomstig is van de voorletters van de zonen. Het menu van NENI is een ode aan Tel Aviv, de geboortestad van de Molcho-familie. Denk mezze, hummus, flatbread pizza’s, kibbeh, falafel, shawarma, babaganoush, verschillende rijk belegde focaccias uit de oven en veel houtskool gegrilde groentes en vis. 

NENI Amsterdam beslaat meerdere verdiepingen en is opgedeeld in een restaurant, bakkerij, cocktailbar en terras. In de Lemonman Bar op het dak van het iconische voormalige autobolwerk drink je cocktails en geniet je van een waanzinnig uitzicht op Amsterdam Zuid.

Naast Amsterdam vind je NENI in Tel Aviv, Berlijn, Hamburg, München, Keulen, Wenen, Zürich en Mallorca. 

Locatie

NENI Amsterdam

Adres

Stadionplein 8, Amsterdam

Telefoonnummer

020 747 00 98

Website

neni-amsterdam.nl

Meest Gelezen
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.