Editor:  De Redactie • Publicatie:  07 april 2019

Eten & Drinken

Eten & Drinken InternationaalAmsterdam Oost

Superette in Oost is van alle markten thuis

Een all day spot voor uitgebreid ontbijten, lunchen, dineren en borrelen

Diep in Amsterdam Oost, aan het altijd gezellige Javaplein, vind je Superette. Deze nieuwe hang-out heeft de normen en waarden van een ouderwetse buurtkroeg, maar dan met een moderne twist. Je kan er van ‘s ochtends tot ‘s avonds terecht voor goed eten, lekkere drankjes en gezelligheid tot ver na middernacht.

superette-amsterdam-oost
superette-ontbijt-amsterdam
superette-restaurant-amsterdam

Superette hoort thuis in het rijtje tussen hotspots Bar Bukowski, Maxwell en Louie Louie. Ze omschrijven zichzelf als een 21e eeuws all day spot met de kenmerken van een ouderwets buurtcafé, en dat is precies wat ze zijn. De inrichting, het menu en het warme welkom door het vriendelijke personeel zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Op de kaart bij Superette

De eigenaren zijn in New York opzoek gegaan naar de perfecte bagel en die hebben ze gevonden! Het is geen verrassing dus dat op het brunch menu een grote selectie van deze heerlijke broodjes te vinden is. Twee favorieten zijn de Original bagel met roerei, spek en gebakken champignons en de Cinnamon raisin bagel met oude Hollandse kaas en rozijnen-walnoot-honing roomkaas. Zin in iets anders? Dat hebben ze ook. Van yoghurt bowls tot crêpes en salades. Het avond menu is er één met voor ieder wat wils. Van burgers en kaasfondue tot steak tartare en Indonesische kipsaté. Voor tijdens de borrel hebben ze een uitgebreid snack menu, een ruime selectie speciaalbier en goede cocktails. Na het eten gaat het volume omhoog en komt het nog wel eens voor dat er gedanst wordt!

Openingstijden

Superette is van maandag tot donderdag van 9.00 t/m 1.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kan je er van 9.00 t/m 3.00 uur terecht en op zondag van 10.00 t/m 1.00 uur.

Locatie

Superette
Javaplein 35, Amsterdam

Telefoonnummer

020 846 9121

Website

superette.cafe


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.