Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

A.A. Knoop

Gelegen aan de Prinsengracht in het populaire Spiegelkwartier van Amsterdam, vind je kunstwinkel A.A. Knoop. Hier wordt je een breed scala aan decoratieve objecten en fijne kunstwerken geboden. Wat bijvoorbeeld te denken van Aziatisch antiek uit diverse dynastieën, zoals Ming, Tang, Han en Northern Qi? Ook voor een werkelijk schitterende collectie aan authentieke Chinese familieportretten is dit de plek waar je moet zijn. Datzelfde geldt voor Europees antiek uit de 17e, 18e en 19e eeuw.

Kaarsen en roomspray van Cire Trudon

Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder geschenk dan ben je bij A.A. Knoop ook helemaal aan het juiste adres. Deze winkel is namelijk officieel dealer van Cire Trudon, het oudste Franse kaarsenmerk. Cire Trudon levert al vier eeuwen lang kaarsen aan historische figuren uit de Franse geschiedenis. Naast geurkaarsen heeft de winkel ook roomsprays van dit merk in het assortiment.

Openingstijden A.A. Knoop

Houd er rekening mee dat A.A. Knoop alleen op vrijdagen en zaterdagen geopend is, van 11.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is het wel mogelijk een afspraak te maken op de andere dagen in de week.

IN DE BUURT

Contact

A.A. Knoop
Prinsengracht 811, Amsterdam
+31 (0)65 240 51 90
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.