Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Albert Cuyp Markt

Wie Amsterdam kent, kent de Albert Cuyp. De Albert Cuyp Markt is de drukste markt van Amsterdam. Sterker nog, we hebben het hier over de drukste markt van heel het land. Dit is ook niet vreemd, want de Amsterdamse Albert Cuyp Markt is de grootste markt in zijn soort van heel Europa. Marktliefhebbers moeten deze markt dan ook zeker eens bezocht hebben.

De markt is geopend van maandag tot zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. De markt kan iets eerder in de sluiten in de winter en wanneer het weer erg slecht is. Maar een beetje regen houdt hen niet tegen, dus geen zorgen! Je vindt de Albert Cuyp in de Pijp een bruisend deel van de stad dat ook bekend staat onder de naam “Latin Quarter”. Het is een van de meest populaire wijken in de stad, dwaal rond en ontmoet toeristen en de lokale bevolking die van dit deel van de stad genieten. Naast de markt vindt u veel kleine concept stores, koffiezaakjes en kleine restaurants. Dit geeft de markt en de buurt zijn levendige karakter!

Voor elk wat wils op de Albert Cuyp Markt

De Albert Cuyp Markt is een geweldige markt voor jong en oud. Waar je ook van houdt, deze markt heeft het. Je kunt er niet alleen de echte Amsterdamse sfeer proeven, maar ook de lekkerste producten en gerechten. Op de Albert Cuyp Markt vind je onder meer eten, kleding, gadgets, fietsen en traditionele etnische goederen. Je kunt er alle kanten op en de omvang van de markt zal je zonder meer verbazen. Als jij van echte Amsterdamse markten houdt, dan mag je de Albert Cuyp Markt absoluut niet missen!

Wat kun je op de Albert Cuyp kopen?

De markt staat vol met kraampjes waar je verschillende items kunt kopen. Kleding, schoenen, eten, souvenirs, accessoires, bloemen, elektronica, artikelen voor persoonlijke verzorging, make-up, stoffen, keukenartikelen, huishoudelijke artikelen en andere algemene waren zijn te vinden op de markt. Natuurlijk willen we onze persoonlijke favorieten graag met je delen! Bezoek De Peperbol voor kruiden en specerijen en Jan Gotje voor de beste noten in de stad. Greg Monsieur serveert de beste gegrilde broodjes in de stad en uiteraard moet je een verse stroopwafel proberen bij een van de stroopwafelkraampjes.

IN DE BUURT

Contact

Albert Cuypmarkt
Albert Cuypstraat, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.