Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Amsterdam Ice Bar

De Amsterdam Ice Bar is één van de top 10 attracties in de stad. Waarom? Het is letterlijk de coolste plek van Amsterdam. Bij een constante temperatuur van -10 graden Celsius is alles in deze bar volledig gemaakt van ijs en tot diep in de kern bevroren.

https://youtu.be/GVtEwYN9pK0

De coolste plek in town – Amsterdam Ice Bar

Het ticket voor deze coolste plek in de stad is inclusief toegang tot de bar en een, hoognodige(!), thermische jas om je te helpen het bevroren interieur te trotseren. Daarnaast ontvang je drie gratis muntjes die je kunt gebruiken om drankjes te kopen. Eerst kun je er chillen en luisteren naar wat muziek terwijl je geniet van een koud biertje of van je favoriete cocktail. Vervolgens trek je passende kleding aan om naar de ice-bar te vertrekken. Hier is alles, van het meubilair tot de muren en de kunst, volledig uit ijs gemaakt. De speciale verlichting is ontworpen om het uiterlijk van het ijs te veranderen in elke denkbare kleur. Onderdeel van de ervaring is het opnieuw beleven van het beroemde avontuur van de Nederlandse ontdekkingsreiziger Willem Barentsz. Hij strandde bijna een jaar lang op het eiland Nova Zembla op de Noordpool. Je kunt bier, shotjes en sinaasappelsap bestellen, die allemaal worden geserveerd in glazen gemaakt van ijs.

Koop nu je tickets

Sta versteld van dit opmerkelijk staaltje techniek en geniet van deze unieke locatie terwijl je je favoriete drankjes uit ijsglazen drinkt. Reserveer nu een bezoek aan de Amsterdam Ice Bar voor een bijzonder lage prijs. Ontdek één van de meest verbazingwekkende attracties in Amsterdam. Tickets boek je snel en gemakkelijk via onze website voor een superscherp tarief.

IN DE BUURT

Contact

Amsterdam Ice Bar
Amstel 194-196, Amsterdam
+31 (0) 20 320 5700
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.