Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Amsterdam Light Festival Rondvaart

Tijdens Amsterdam Light Festival biedt de stad ruimte aan meer dan 30 spectaculaire kunstwerken gecreëerd door kunstenaars van over de hele wereld. De expositie is zo opgebouwd dat deze zowel tijdens een looproute als vanaf het water goed te zien is. Maar de beste manier om dit spektakel te beleven is toch echt vanuit een comfortabele, warme boot tijdens een speciale tour door de Amsterdamse grachten!

light art amsterdam canals

Bootuitjes.nl biedt voor Amsterdams Light Festival verschillende arrangementen aan. Zo kan je meevaren tijdens een van de intieme georganiseerde tours. Verwacht geen grote toeristische rondvaartboot maar echte Amsterdamse gezelligheid met gluhwein en warme chocolademelk! Van donderdag t/m zondag starten er vaarten van 17.00 tot 18.15 uur en van 18.30 tot 20.00 uur.

Privé rondvaart met Bootuitjes.nl

Wil je graag met een groep een privé sloep of salon boot reserveren? Dat kan ook. De schipper neemt jullie mee langs alle highlights van het Amsterdam Light Festival. En wil je de beleving nog completer maken, dan zijn er verschillende speciale arrangementen te boeken. Onbeperkt bier, fris en wijn tijdens de Borrelboot of een volledige barbecue met drankjes op de Winter BBQ boot en meer!

Kijk voor meer informatie en het reserveren van een rondvaart op de website van bootuitjes.nl!Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.