Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Amsterdam Week Tips

Fijne Maandag, het is weer het begin van de week in onze mooie hoofdstad. Of je nu een Amsterdammer of een bezoeker van de stad bent, de keuze is reuze. Door het grote aanbod van verschillende dingen die je kunt doen en zien, is het soms lastig om te bedenken wat je nu echt wilt doen. Daarom maken wij iedere week een overzicht van de leukste dingen die er in en om de stad te doen zijn!

Laatste kans of alleen deze week – Activiteiten in Amsterdam

Sommige evenementen en activiteiten zijn alleen (nog) deze week in Amsterdam. Om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen, zetten wij deze hieronder voor je op een rijtje.

  • 21 juni markeert de start van Public Art Amsterdam 2018. Dit is een initiatief van 11 gerenommeerde kunstinstellingen die de handen in een slaan om kunst in de openbare ruimte van Amsterdam te laten zien. Het thema van dit jaar is Pay Attention Please! Tijdens deze manifestatie geven verschillende kunstenaars hun eigen kijk op de wijken van Amsterdam.

 

  • Van 17 juni tot 4 november is De Mooiste Stad, een expositie over Amsterdam door de ogen van Eberhard van der Laan, te zien in het Amsterdam Museum. De burgemeester zelf werkte aan deze expositie tot vlak voor zijn dood, waarmee hij zijn onvoorwaardelijke liefde voor de stad bewees.

 

Rooftop Festival Amsterdam

  • We hebben al eerder geschreven over de beste Rooftop Bars in Amsterdam. Vandaag borduren we nog even voort op dit onderwerp met het Rooftop Festival Amsterdam 2018! Op vrijdag 22 juni worden de grootste vrijdagmiddagsborrels van de stad georganiseerd op de verschillende dakterrassen en rooftop bars in de stad. Op alle locaties vind je lekkere drankjes, muziek, live optredens en gezellige mensen.

Andere Activiteiten in Amsterdam deze WeekBanner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.