Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Amsterdam Weekend Tips

Hallo weekend! Amsterdam maakt zich op voor een nieuw weekend vol leuke dingen om te zien en te doen. Om het plannen van jouw weekend in Amsterdam wat makkelijker te maken, hebben we de leukste activiteiten op een rijtje gezet.

Alleen dit weekend in Amsterdam

Voor sommige evenementen is dit weekend je enige (of laatste …) kans! Om ervoor te zorgen dat jij niets hoeft te missen, vind je de leukste van deze evenementen hieronder.

Lokaal Edel

  • Op 29 juni heeft EdelWise hun laatste indoorfeest van het seizoen! Vier vrijdag met drankjes en hapjes, of het nu een snelle snack is of een 3-gangen diner in hun Edel Restaurant, er is voor elk wat wils!

Buurtmarkten Amsterdam

  • Aanstaande vrijdag is het tijd voor The New Market, dit is een speciale editie van de wekelijkse Nieuwmarkt in de Jordaan. In het voorjaar en de zomer verandert de markt elke laatste vrijdag van de maand in een delicatessen- en lifestyle markt. Tijdens deze markt kun je allerlei soorten delicatessen uit verschillende delen van de wereld proeven. Van zoete en hartige taarten tot speciaal gedroogd vlees. Naast eten zijn er ook andere handelaren op deze markt met sieraden, kunst, mode en interieurproducten.

Hortus 1

  • Deze week kun je, opnieuw, mediteren in de Hortus Botanicus Amsterdam. Elke dinsdag in juni en september vindt in deze botanische tuin van Amsterdam een Conscious club plaats. Doe nu mee in een meditatiesessie in een van de prachtige groene huizen van de botanische tuinen.

[xyz-ics snippet=”linkbutton” title=”Meditation in the Botanical Gardens” link=”/calendar/meditation-botanical-gardens-amsterdam/”]

Nomads Festival Main Stage

  • Op 30 juni is het tijd voor Nomads Festival 2018! Tijdens dit festival komt een mooie stam van gelijkgestemde mensen samen om hun liefde voor muziek te vieren. Hier kun je luisteren naar een aantal klassieke house deuntjes in combinatie met andere house-gerelateerde muziekgenres. Hier vind je de pioniers van housemuziek, lokaal talent en hits uit de jaren ’90 en ’00. Het festival is versierd met prachtige tapijten, tipi’s, shisha’s. Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar dus bestel nu je tickets en vind je stam!

[xyz-ics snippet=”linkbutton” title=”Nomads Festival” link=”/calendar/nomads-festival-2018/”]

Other things to do this weekend in the cityBanner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.