Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Artis Royal Zoo

In de Plantagebuurt van Amsterdam vind je Artis, de oudste dierentuin van Nederland en één van de populairste toeristische locaties van de stad. De dierentuin werd opgericht in 1838 en beschikt onder meer over een aquarium, een planetarium en een zoölogisch museum. Boek nu je tickets en geniet volop van deze prachtige dierentuin van Amsterdam.

De veelzijdigheid van Artis

Artis is veel meer dan alleen een dierentuin. Zo worden ze er graag de ‘Tuin van Amsterdam’ genoemd. Je vindt deze tuin in het oosten van de stad, vlakbij de botanische tuinen, het Nederlands Verzetsmuseum en het Tropenmuseum. Net zoals alles in deze schitterende stad kun je deze veelzijdige dierentuin eenvoudig bereiken per fiets, met de tram of op een middellange loopafstand van het centrum.

Breng een bezoek aan de spectaculaire dierentuin van Amsterdam

Dit is de thuisbasis van 700 verschillende dieren en maar liefst 200 bomen en plantsoorten. Geniet van een wandeling door dit mooie gebied in de stad terwijl je kijkt naar giraffen, orang-oetans, alpaca’s, zebra’s en olifanten. Is het koud of regenachtig weer? Geen probleem. Je kunt er ook een fantastische vlindertuin bezoeken evenals een indrukwekkend aquarium. Laatstgenoemde zit vol met exotisch zeeleven en je kunt er ook een tentoonstelling vinden waarin de relatie van de stad met het water centraal staat.

Boek nu online je tickets

Je kunt een bezoek aan dierentuin Artis nu snel en gemakkelijk via onze website boeken door op ‘ticket’ te klikken. Maak je op voor een fantastische reis tijdens je bezoek aan Amsterdam. Mis deze geweldige kans niet en boek je tickets voor deze spectaculaire dierentuin meteen!

IN DE BUURT

Contact

Artis Royal Zoo
Plantage Kerklaan 38-40, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.