Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Atelier

‘Atelier is geen kalme plek waar je tot rust komt’, adverteert het nieuwe conceptrestaurant op zijn website. Dat lijkt inderdaad het geval te zijn, want er is altijd wel iets aan de hand, of je nu komt voor lunch, borrel of diner. Atelier is gevestigd in een omgebouwde carwash in de wijk Schinkel, nabij Amsterdam Oud Zuid. Atelier heeft een rijk decor, maar het menu is redelijk betaalbaar. Het trekt daarom een zeer gemengd publiek, van vodden tot rijkdom. Vanaf 11 uur ‘s avonds kun je genieten van een drankje, ondergedompeld in de swingende beats van een DJ.

Atelierrestaurant en evenementlocatie

Atelier is een nieuw horeca-, evenement- en locatiehuurconcept in Amsterdam. Het was een wasstraat, maar na wat zware renovaties is het een creatieve en gezellige hotspot in Amsterdam. Atelier is een mengsel van alles; eten, drinken, mensen en dansen, maar ook vergaderingen, workshops, training en managementontwikkeling.

Deze unieke locatie verandert voortdurend! Samenwerkingsverbanden met DJ’s, liefde voor muziek, vergaderingen, exposities en festivals. Dit is een interessante plaats om te bezoeken. In de winter is het à-la-carterestaurant gesloten, maar je kunt nog steeds gaan zitten voor een drankje om de creatieve sfeer te proeven.

Amsterdam Zuid herbergt de beste musea en luxueuze winkels. Ontdek hier onze must-see en must-visit gids voor deze wijk!

IN DE BUURT

Contact

Atelier
Valschermkade 16A, Amsterdam
+31 (0)63 120 45 41
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.