Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Beauregard

Sinds 1990 staat Beauregard aan de Runstraat 29 in de Amsterdamse 9 Straatjes bekend als charmante boetiek waar je gegarandeerd vrolijk wordt. De mix van kleuren, accessoires, tassen, schoenen, kleding en geuren maakt het de perfecte winkel om je ideale outfit samen te stellen. Kom binnen en laat je verrassen.

Volgens de laatste modetrends

Beauregard volgt altijd de nieuwste trends. Zo wordt er wekelijks in modestad Parijs nieuwe voorraad ingekocht. Zo weet deze boetiek altijd creatief uit de hoek te komen. Daarbij onderscheidt Beauregard zich door de keuze voor bijzonder mooie materiaalsoorten die worden afgestemd op de seizoenkleuren en de modetrends van dat moment. Kortom, ben je op zoek naar een hippe en frisse collectie die altijd direct uit voorraad leverbaar is, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Bovendien ben je hier verzekerd van de scherpste prijzen.

Openingstijden Beauregard

Beauregard is alleen op zondagen gesloten. Van maandag tot en met vrijdag is de openingstijd om 10.00 uur en sluiten ze om 18.00 uur. Op zaterdag is de openingstijd eveneens om 10.00 uur en sluiten ze om 17.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Beauregard
RUNSTRAAT 29, Amsterdam
+31 (0)20 528 72 22
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.