Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Bimhuis

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het Bimhuis is het jazzpodium van de stad. Samen met het Muziekgebouw aan ’t IJ zitten ze in een prachtig pand aan de oevers van’t IJ. De twee concertzalen werken intensief samen aan verschillende muzikale evenementen. Maar ook apart van elkaar kennen ze een sterke identiteit en eigen programmering. Een unieke culturele locatie aan de rand van het Amsterdamse centrum.

Over het Bimhuis

Het Bimhuis is een platform voor pionierende jazzmuzikanten van alle generaties. Of het nu lokale of internationale musici zijn, in het Bimhuis vinden zij een thuis. Met meer dan 300 concerten per jaar geven ze een goed overzicht van de staat van de hedendaagse jazz- en improvisatiemuziekmarkt. Daarnaast zijn ook andere unieke muzikanten uit verschillende genres, zoals bijvoorbeeld elektronische- of wereldmuziek, ook welkom op hun podium.

Maandelijks hosten ze verschillende (gratis) events zoals de Workshop & Sessions en de Monday Match, daarnaast hebben ze ook een geweldige programmering vol nationale en internationale artiesten. Ga naar hun eigen website voor een up-to-date schema en tickets.
CONTACT
Bimhuis
Piet Heinkade 3, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

Bimhuis
Piet Heinkade 3, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.