Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Bleu

In Bleu restaurant aan de Prinsenstraat ontdek je het kleine broertje van Steakrestaurant Black and Blue dat zich eveneens in Amsterdam bevindt. Bleu is een gezellig en gemoedelijk restaurant om van een heerlijke lunch of een smaakvol diner te genieten. Ontdek er de allerbeste favorieten uit de Franse keuken, gecombineerd met een frisse en kenmerkende draai van de chefs. Bij Bleu Amsterdam kun je pure kwaliteit verwachten zonder poespas. Je kunt er heerlijk achterover leunen, ontspannen en bovenal genieten van culinaire hoogstandjes met flair.

Het menu van Bleu restaurant

Eten bij restaurant Blue is een ware traktatie. Op het menu ontdek je de klassieke Franse keuken maar dan net even anders. Denk hierbij aan steak tartaar, foie gras (ganzenlever) op zuurdesembrood, sappige côte de boeufs en heerlijke desserts zoals crème brûlée. Je proeft er de culinaire schoonheid van Frankrijk in het bruisende hart van Amsterdam.

Openingstijden

Restaurant Bleu is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met zondag verwelkomt het vriendelijke personeel je er graag van 10.30 tot 22.30 uur.

IN DE BUURT

Contact

Bleu
Prinsenstraat 10, Amsterdam
+31 (0)20 362 13 40
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.