Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

BLGK goldsmiths

De succesvolle edelsmeden Marit de Koomen, Marijke te Loo en Wouter de Gruijter runnen al meer dan tien jaar BLGK edelsmeden in Amsterdam. De winkel aan de Hartenstraat 28, middenin de bruisende 9 Straatjes, is de thuisbasis van de collectie die zelf wordt gemaakt door deze drie succesvolle vakmensen. Het onderscheidende handelsmerk? De combinatie van edelstenen samen met een hoog gehalte aan goud. Daarbij kent ieder exemplaar een eigen vormgeving en worden ze stuk voor stuk in het eigen atelier gecreëerd.

Exclusief te koop aan de Hartenstraat

De collectie van BLGK edelsmeden is exclusief te koop in hun winkel aan de Hartenstraat. Mocht je nu niet in staat zijn om de winkel te bezoeken, dan is dat overigens geen probleem. Je kunt dan contact opnemen met de drie en daarbij wordt altijd een passende oplossing gevonden.

Openingstijden BLGK

BLGK edelsmeden is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, van 11.00 uur tot 18.00 uur. Ook op zaterdagen kun je er terecht vanaf 11.00 uur en is de sluitingstijd om 17.00 uur. Bovendien zijn ze iedere eerste zondag van de maand geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

BLGK goldsmiths
Hartenstraat 28, Amsterdam
+31 (0)20 624 81 54
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.