Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Blijburg

Aan de noordelijke kant van het Haveneiland ontdek je Blijburg, een tijdelijk stadsstrand in Amsterdam. Hier is altijd iets te beleven. Van dj’s die er live optreden tot een heerlijke brunch op zondagmiddag.

Biologisch restaurant van Blijburg

Ook om lekker culinair te genieten in een fantastische omgeving ben je bij Blijburg helemaal aan het juiste adres. Dagelijks maakt de keuken hier verse gerechten waarbij vooral biologische ingrediënten worden toegevoegd. Deze zijn nagenoeg allemaal van boeren uit de omgeving afkomstig. Zo eet je hier niet alleen erg lekker, maar ook nog eens goed en gezond. De menukaart verandert hier ieder seizoen zodat je altijd iets verrassends geserveerd krijgt. ’s Winters zijn de driegangenmenu’s een absolute aanrader en zomers kun je er onder meer genieten van diverse BBQ-gerechten.

Openingstijden

Blijburg aan de Pampuslaan 501 in Amsterdam is het hele jaar geopend en op iedere dag van de week. Al vanaf 8.30 uur ’s morgens ben je hier doordeweeks van harte welkom. Je kunt er vervolgens blijven zolang als het er gezellig is. ’s Weekends en gedurende de vakantieperiode is de openingstijd om 9.30 uur. Houd er rekening mee dat tijdens de winter, vanaf 30 oktober, de sluitingstijd op maandag, dinsdag en woensdag om 18.00 uur is.

IN DE BUURT

Contact

Blijburg
Pampuslaan 501, Amsterdam
+31 (0)20 416 03 30
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.