Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Bolia

Meubelwinkel Bolia aan de Utrechtsestraat 78-80 in Amsterdam staat bekend om Scandinavische design meubels met een sterke focus op passie en creativiteit. Dit is niet zomaar een meubelbedrijf. Het inmiddels bekroonde ontwerpersteam legt veel liefde in de unieke en persoonlijke meubelcollecties.

Meubeldesign op maat

Elk meubeldesign wordt bij Bolia op maat gemaakt. Dit betekent dat het gegarandeerd bij jouw stijl en smaak past. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien zijn alle meubelstukken met de hand gemaakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Deense en Europese leveranciers die topkwaliteit materialen hoog in het vaandel hebben staan. Denk hierbij aan leer, massief hout, hars, beton, metaal, wol en bovenal: veel liefde. Al je zintuigen worden maximaal geprikkeld wanneer je meubelwinkel Bolia binnenstapt. Van fluweelzachte banken tot heerlijke geurtjes en van biologische koffie tot aansprekende muziekmixen. Ontdek zelf de unieke contrasten die de ontwerpers met kleuren, een vleugje humor en tal van verrassende elementen creëren.

Openingstijden Bolia

Meubelwinkel Bolia is iedere dag van de week geopend. Op maandag tot en met zaterdag kun je er al vanaf 10.00 uur terecht en op zondag om 11.00 uur. De sluitingstijd is doordeweeks om 20.00 uur en ’s weekends om 19.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Bolia
Utrechtsestraat 78-80, Amsterdam
+31 (0)20 808 69 91
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.