Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Bord’Eau

Restaurant Bord’Eau bevindt zich in het prachtige vijfsterrenhotel De L’Europe aan de Amsterdamse Amstel. Sinds januari 2018 is Bas van Kranen hier de chef-kok en verantwoordelijk voor de voortreffelijke gerechten. Hij heeft hierbij een eigen stijl ontwikkeld die is geïnspireerd op unieke smaken van over de hele wereld. Volgens van Kranen begint alles met de bijzondere eigenschappen van de ingrediënten zelf en de kunde om ze smakelijk te combineren.

Over het restaurant

Het restaurant, met de volledige naam Bord’Eau Restaurant Gastronomique, is sinds 2013 de trotse bezitter geweest van ofwel één dan wel twee Michelinsterren. Je kunt er terecht voor zowel een uitgebreide lunch als een tongstrelend diner. Qua gerechten moet je bij de lunch onder meer denken aan een overheerlijke makreel vooraf, met dashi, basilicum en bergamot. Voor het diner behoort de ‘Anjou duif’ tot één van onze absolute favorieten. Ook voor vegetariërs is hier een verfijnde menukeuze te vinden.

Openingstijden Bord’Eau

Restaurant Bord’Eau is gesloten op zondagen en maandagen. Van dinsdag tot en met vrijdag kun je er vanaf 12.00 uur tot 14.30 uur terecht voor de lunch. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je hier tussen 18.30 uur en 22.30 uur van het diner genieten.

IN DE BUURT

Contact

Nieuwe Doelenstraat 2-14, Amsterdam
+31 (0)20 531 17 77
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.