Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Brasserie Keyzer

Brasserie Keyzer ligt in het culturele hart van Amsterdam, aan het Museumplein naast het Concertgebouw. Deze mooie en sfeervolle ingerichte brasserie straalt grandeur uit en heeft een unieke stijl, waarbij het heden en verleden schitterend gecombineerd worden. Vooral voor exquise visgerechten ben je hier helemaal aan het juiste adres, maar ook het ontbijt- en lunchmenu zijn absolute aanraders. Alle gerechten worden dagelijks bereid met verse producten en het culinaire team zorgt ervoor dat het menu voor iedereen iets te bieden heeft. Daarnaast is er een uitstekende wijnselectie met wijnen die afkomstig zijn van over de hele wereld.

Ontbijt

Voor het ontbijt kun je bij Brasserie Keyzer kiezen uit yoghurt met cruesli, gedroogde banaan en honing. Daarnaast zijn de tosti’s er overheerlijk, evenals de roereigerechten en toast met jam, kaas en boter.

Lunch

Wanneer je hier gaat lunchen, kunnen we de verschillende kroketgerechten van harte aanbevelen. Wat bijvoorbeeld te denken van garnalenkroket Holtkamp met wasabi mayonaise, citroen en gefrituurde peterselie? Ook het Broodje Bal is er eentje uit duizenden. Met eigengemaakte jus en mosterd is dit een ware smaaksensatie.

Openingstijden Brasserie Keyzer

Brasserie Keyzer is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Brasserie Keyzer
Van Baerlestraat 96, Amsterdam
+31 (0)20 675 18 66
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.