Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Bridges

Bij Bridges draait alles om vis! Van bouillabaisse tot zeebaars in zoutkorst. Chef de Cuisine Bobby Rust is altijd op zoek naar creatieve manieren om klassieke traditionele gerechten perfect te maken met een unieke twist. Het prachtige Garden Terrace, het best bewaard geheim van Amsterdam, is een oase van rust en vrede en de perfecte locatie om te genieten van culinaire hoogstandjes. In september 2015 werd de Garden Terrace bekroond als het gezelligste terras van Amsterdam. Bridges is de plek waar elke ‘Amsterdammer’ zich thuis voelt: een restaurant met uitnodigende service, gastvrijheid en gezelligheid; een plek om te genieten van de spectaculaire combinaties van zeevruchten en wijn.

Geniet van vis bij Bridges

Bridges bevindt zich op een legendarische locatie. Vroeger was het de cafetaria van het oude stadhuis, maar er komt geen koffie meer uit die keukens. Nu is het een plek voor vis-liefhebbende fijnproevers om te genieten van de gastronomische kookvaardigheden van chef-kok Andrès Delpeut. Het restaurant heeft alles te maken met vis en elke maaltijd is een perfecte creatie. Het restaurant is een plek waar de lokale bevolking en toeristen zich thuis voelen. Mensen uit alle geledingen van het leven komen om te genieten van het eten.

In 2015 had Bridges een complete make-over. De Franse ontwerper Christope Daudré veranderde de plek in een modern visrestaurant dat tegelijk gezellig en warm is. In Parijs moet je de Eiffeltoren bezoeken, in Amsterdam moet je de grachten bezoeken. En terwijl je dat doet, bezoek je Bridges als het restaurant dat is gelegen aan één van de mooiste grachten van de stad: de Oudezijds Voorburgwal.

Welkom op de Wallen, één van de beroemdste buurten van de stad. Mensen horen vaak direct over het district zaken over rommelige bars en vrouwen van de nacht, maar de buurt heeft nog veel meer te bieden!

IN DE BUURT

Contact

Bridges
Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam
+31 (0)20 555 35 60
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.