Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Café de Kroon

Café de Kroon is waarschijnlijk de oudste en één van de bekendste bars in Amsterdam, waar je ook kunt genieten van een fijne lunch of diner. Café de Kroon werd geopend in 1898 en serveert Franse, Italiaanse en Oosterse gerechten met een moderne twist. Na het diner word je uitgenodigd op de dansvloer voordat je de rest van de wijk gaat verkennen. De Kroon biedt een geweldige mix van klassiek en modern; het is het perfecte begin van een lange avond uit.

Mensen kijken in Café de Kroon

Op een droge dag in de stad zie je de lokale bevolking en toeristen samenkomen op het terras van Café de Kroon om mensen te kijken. Dit klinkt misschien raar voor mensen die nieuw zijn in de stad. Alle tafels en stoelen zijn meestal gericht op het Rembrandtplein en de passerende mensen. Voor de Nederlanders is dat helemaal niet raar. Dat is hier de perfecte plek voor één van de grootste hobby’s van het land: mensen kijken.

Geniet van deze lokale hobby, terwijl je geniet van alles wat het menu van Café de Kroon te bieden heeft. Je kunt hier lunchen, dineren of iets drinken. Begin je avond in Café de Kroon met diner en drankjes, ga naar de dansvloer om je avond te beginnen voordat je een duik neemt in het Amsterdamse nachtleven!

We hebben de beste dingen om te doen en te zien in het stadscentrum van Amsterdam voor je verzameld. Neem de tijd om jouw reis naar onze prachtige stad nu te plannen…

IN DE BUURT

Contact

Café de Kroon
REMBRANDTPLEIN 17, Amsterdam
+31 (0)20 625 20 11
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.