Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Café Kuijper

In Café Kuijper is het net alsof je op de set van die populaire Amerikaanse tv-show uit de jaren 80 bent terechtgekomen. We hebben het natuurlijk over de tv-show Cheers, waar iedereen elkaars naam kent en waar ze altijd blij zijn dat je komt. Dit café is dan ook een licht moderne versie van het klassieke Amsterdamse bruine café. Er is een zeer vriendelijke service aanwezig en je voelt je er gegarandeerd meteen op je gemak.

Bieren, barmaaltijden en meer bij Café Kuijper

Het café is geopend van ‘s morgensvroeg tot ‘s avonds laat en je vindt er een grote verscheidenheid aan (lokale) ambachtelijke bieren, maar ook typische barmaaltijden en nog veel meer. Ga er zeker even naar binnen wanneer je door het Oostenpark loopt of als je een echte Ajax-fan bent. Hier worden namelijk alle wedstrijden van de Amsterdamse club op een groot scherm uitgezonden. Datzelfde geldt voor de meeste internationale topevenementen.

Openingstijden

Café Kuijper is iedere dag van de week geopend vanaf 9.00 uur ’s morgens. Op vrijdagen en zaterdagen is de sluitingstijd om 3.00 uur en voor de rest van de week om 1.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Café Kuijper
Linnaeusstraat 79, Amsterdam
+31 (0)20 665 19 26
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.