Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Cannabis Cuisine in het Marihuana & Hemp Museum

Cannabis Cuisine is de bijzondere tentoonstelling over de Cannabisplant en zijn superfood kwaliteiten in het Hash Marihuana & Hemp Museum. Leer hier alles over het verleden en het heden van de Cannabis plant.

High Cuisine

We zien het al een tijdje, de Cannabisplant is populair als superfood. Hennepzaad is overal te koop en CBD-olie wordt door steeds meer mensen gebruikt. Wie dacht dat de Cannabisplant alleen gebruikt kon worden om zijn bloemen te roken heeft het dus mis. Wereldwijd worden er verschillende delen van de plant voor verschillende doeleinden gebruikt. Van een dorp in China waar ze door de zaadjes wel meer dan 100 jaar oud worden tot  topchefs die de plant in bijzondere gerechten proberen te verwerken, er is meer dan de Amsterdamse spacecake!

Leer alles over deze “high-cuisine” en de toekomst van Cannabis tijdens Cannabis Cuisine in het Hash Marihuana & Hemp Museum. Je vindt het museum in het Red Light District, naast het museum vind je Hempstory, een winkel gespecialiseerd in hennepproducten.

IN DE BUURT

Contact

Marihuana & Hemp Museum
Oudezijds Achterburgwal 148, Amsterdam
+31 (0)20-6248926
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.