Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Cau

De eigenaren van Cau bedachten hun idee voor een restaurant tijdens een bezoek aan Buenos Aires, een stad die ze omschrijven als een botsing tussen kosmopolitische verfijning en een onweerstaanbaar chaotische energie. Deze kenmerken komen allemaal samen in hun restaurant. Van het menu tot het ontwerp, het is allemaal geïnspireerd door Buenos Aires.

Met een verwarmd buitenterras en een open keuken, hebben ze kosmopolitische verfijning gecombineerd met aanstekelijke Argentijnse energie om te zorgen dat je ‘wauwt’!

Ontdek de ‘wauw’ van Cau in Amsterdam

Verdeeld over 3 verdiepingen, en met zijn iconische ontwerp van hemel en gras motieven, biedt Cau Amsterdam het beste uit de Zuid-Amerikaanse keuken: zeer gewaardeerd Argentijns rundvlees, overheerlijke steaks, hamburgers en sandwiches. Een smeltkroes van troostmaaltijden. Kom binnen tijdens de lunch voor een maaltijd en een biertje of kom langs voor het diner om te genieten van één van hun specialiteiten en een fles Malbec. Maar vergeet niet om ruimte te laten voor een Corn Flake Ice Cream Sundae. Vertrouw ons daar op.

Openingstijden Restaurant Cau

Maandag-zondag 10: 00-23:15 uur

IN DE BUURT

Contact

Cau
Damstraat 5, Amsterdam
+31 (0)20 623 96 32
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.