Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Christmas Markets

De nachten kunnen in de winter lang en donker zijn, maar je kunt elke dag opfleuren met een bezoek aan een kerstmarkt in Amsterdam. Er is voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar winkelinspiratie, schaatsplezier of gewoon een zoet hapje onder de feeënlichten. Er zijn seizoensgebonden lekkernijen te vinden binnen en buiten Amsterdam.

De Avondmarkt – 18-19 december

Traktaties die verkocht worden vanuit foodtrucks, handgemaakte sieraden en kleding. De Avondmarkt biedt meer dan je zou verwachten van een traditionele kerstmarkt. www.amsterdamroest.nl

Amsterdamse Kerstmarkt NDSM – 18-20 december

Lasloods (NDSM-Werf), NDSM-Plein 15
Veel winkels, eetkraampjes, bars, danspodia en meer: een echt Amsterdams kerstfeest op Industrieel NDSM-werf-evenementengebied.

Christmas Village on Ice – 18 – 27 december

Museumplein
Schaatsen met uitzicht op het indrukwekkende en unieke Rijksmuseum. Vergeet niet te stoppen bij de vele winkels en bars die in dit kerstdorp zijn opgezet.

NeighbourFood Market – 19-20 december

Zuiveringshal (Westergasfabriek), Haarlemmerweg 8E
Geniet van vers bereide, traditionele, seizoensgebonden lekkernijen en de geweldige sfeer op de industriële locatie of kom gewoon langs voor een drankje.

Local Goods Christmas Market – 20 – 21 december

De Hallen, Bellamyplein 47
Moet je nog steeds kerstinkopen doen, maar wil je niet urenlang door de stad te dwalen? Deze kerstmarkt biedt veel duurzaam geproduceerde en biologische geschenken.

Roest Winter Market – 21 & 22 december

Jacob Bontiusplaats 1
Dompel jezelf onder in de kerstsfeer op deze speciale ‘Winter Warehouse Market’ in Amsterdam Roest; de perfecte kans om wat cadeautjes te kopen op het laatste moment.

Kerstmarkt Rembrandtplein

Een magische make-over van het Rembrandtplein tot een wintermarkt met talloze winkels, bars en après-ski bars met glühwein en (Duitse) worst.Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.