Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Ciel Bleu

In het sfeervolle Amsterdamse stadsdeel De Pijp is restaurant Ciel Bleu in het Okura Hotel aan de Ferdinand Bolstraat gevestigd. Dit gerenommeerde restaurant begon met één Michelinster in de periode tussen 2005 en 2007 en in 2008 is daar een tweede Michelinster bij gekomen. Daarnaast kreeg het restaurant 18 van de maximaal 20 punten toegekend door de GaultMillau. Kortom, wanneer je van hoogstaande cuisine wilt genieten is dit tweesterrenrestaurant zeker een aanrader.

Over Ciel Bleu

Chef-kok Onno Kokmeijer richt zich samen met Arjan Speelman op een verrassend en bovenal voortreffelijk menu. Op de 23e verdieping van het Okura Hotel word je dan ook vriendelijk verwelkomd en kun je onder meer genieten van een fenomenaal uitzicht over Amsterdam. Kokmeijer en Speelman zoeken telkens naar de allerbeste ingrediënten en datzelfde geldt voor de bereidingswijzen. Daarnaast zijn ook de wijnen van het restaurant er voortreffelijk te noemen. Sommelier Noël Vanwittenbergh geeft je er graag advies over.

Openingstijden Ciel Bleu

Restaurant Ciel Bleu is alleen op zondag gesloten. Van maandag tot en met zaterdag is de openingstijd om 18.30 uur en sluiten ze om 22.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Ciel Bleu
Ferdinand Bolstraat 333, Amsterdam
+31 (0)20 678 74 50
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.