Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Cocktail Week in Amsterdam

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Tijdens de Amsterdam Cocktail Week wordt de stad de place to be voor liefhebbers van cocktails in alle soorten en maten. Van maandag 5 tot zondag 11 maart is Amsterdam de thuishaven van de beste cocktail shakers en cocktail drinkers. De beste cocktailbars van de stad zullen je alles leren over een goede cocktail, verrassende smaken en daarnaast serveren ze ook heerlijke bijpassende hapjes.

Amsterdam Cocktail Week

Tijdens deze week zullen er meer dan 45 bars meedoen aan dit evenement. Sommige serveren de heerlijke ACW (Amsterdam Cocktail Week) cocktails, alcoholisch voor €8,- en non-alcoholisch voor €5,-. Anderen geven workshops, shaker shows of serveren heerlijke diners die passen bij de cocktails die ze serveren. Voor een up-to-date programma en een lijst van alle deelnemende gelegenheden kun je de handige Cocktail Week app downloaden!

Highlights van deze week zijn onder andere het kick-off event, de crawfish boil en de infused coctail competition. Maar dat is niet alles, elke dag zijn er meerdere dingen te doen en ontdekken dus begin maar alvast met plannen!

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.