Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Coffee Festival in de Westergasfabriek

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het Coffee Festival is het beste weekend in Amsterdam. Tijdens dit weekend (9 – 11 maart) wordt De Westergasfabriek in Amsterdam West omgetoverd in een waar koffie walhalla. Hier vind je echt goede koffie, professionele barista’s, een brede selectie street food, koffie-cocktails, live muziek, koffie kunstprojecten, interactieve workshops, de espresso martini party en nog veel meer koffie gerelateerde activiteiten en producten.

Een van de meest energieke feestjes in de stad

Tijdens het festival krijg jij de kans om je onder te dompelen in de koffie subcultuur. Met meer dan 15000 verwachte bezoekers, is het Koffie Festival Amsterdam the place to be voor liefhebbers van dit donkere goedje. Struin langs de verschillende stands, geniet van een goede kop koffie en bekijk de SCAE NL Latte Art finale. Laat je inspireren door de beste barista’s in Europa en proef van de beste producten in de wereld.

Check de website van Amsterdam Coffee Festival voor een up-to-date programma, deelnemende standhouders en scoor daar ook je kaartjes voor dit opgewekte festival!

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.