Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

De Belhamel

Restaurant De Belhamel ligt aan de prachtige Brouwersgracht in Amsterdam. Deze unieke plek bevindt zich aan de rustige rand van de Jordaan en biedt een prachtig uitzicht op zowel de Brouwersgracht als de Herengracht. In de zomer is het buitenterras met uitzicht op het water een heerlijke plek om te genieten van lekker eten of een uitgebreide lunch. Net als de locatie is ook het interieur heel bijzonder. Zowel het restaurant als de bar ademt een romantische sfeer uit, vergelijkbaar met Parijs aan het begin van de twintigste eeuw. Je vindt er dan ook veel authentieke art nouveau details.

Over De Belhamel

Dit restaurant weet zich zowel qua locatie als qua interieur uniek te onderscheiden. Het restaurant en de bar hebben allebei een romantische Parijse sfeer. Hier staat het restaurant dan ook in de verre omtrek om bekend. Ditzelfde geldt voor het eten en de gastvriendelijke service. Alles straalt in De Belhamel intimiteit en gezelligheid uit. Dit maakt het tot het perfecte restaurant voor een romantische date of een heerlijk diner met familie en vrienden.

In 2007 ontving De Belhamel de Michelin Bib Gourmand. Dit bevestigt nog maar eens wat eerdere gasten al weten; De Belhamel is een ‘must-visit’ voor echte fijnproevers.

 

IN DE BUURT

Contact

De Belhamel
BROUWERSGRACHT 60, Amsterdam
+31 (0) 20 622 10 95
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.