Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

De Beste Verwarmde Terrassen in Amsterdam

 

Wat zijn de beste verwarmde terrassen in Amsterdam? Van het Museumplein tot de Jordaan, Amsterdam zit vol met heerlijke terrasjes. Amsterdammers en toeristen vinden het allemaal heerlijk om te genieten van een hapje en drankje terwijl ze het stadsleven voorbij zien trekken. Helaas laat het weer in de stad soms wat te wensen over, gelukkig bieden verwarmde terrassen dan uitkomst!

Heel het jaar buiten eten en drinken in Amsterdam

Door verwarmde terrassen kun je het hele jaar genieten van het buitenleven in Amsterdam. In alle seizoenen kun je rustig plaatsnemen terwijl je weg van alle kou een cocktail drinkt, een hapje eet of even pauze neemt met een kopje koffie. Met zoveel terrassen in Amsterdam is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met de 9 beste verwarmde terrassen in Amsterdam! Sommige zijn perfect voor een drankje of lunch terwijl je bij andere kunt genieten van een heerlijk diner!

De 9 Beste Verwarmde Terrassen in Amsterdam

Bar Botanique slider

Bar Botanique
Eerste Van Swindenstraat 581, Amsterdam

 

Barr Botanique, Café Tropique is de hele dag geopend voor ontbijt, lunch en diner. Ze serveren hier heerlijke taartjes en pizza’s uit hun eigen houtoven. Het interieur voelt al alsof je buiten naar binnen hebt gehaald, maar ook op hun daadwerkelijke terras kun je met de heaters aan het hele jaar genieten van hun specialiteiten.

 

Meneer Nieges
Westerdoksdijk 40H, Amsterdam

 

Meneer Nieges is de place to be. Doordat ze hun terras vol hebben staan met heaters kun je zelfs in de winter een drankje op het mooie terras drinken. Maar dat is natuurlijk niet de enige tijd van het jaar dat je dit relaxte terras kunt gebruiken. Je vindt hier het hele jaar door Amsterdammers en toeristen die genieten van het grote terras op het Westerdok.

 

De Biertuin
Linnaeusstraat 29, Amsterdam

 

De Biertuin is een gezellig biercafé in Amsterdam oost. Hier serveren ze goeie kip en heerlijke (speciaal)biertjes. Het terras is het hele jaar open en is door de warmte ook het hele jaar comfortabel. Wees echter wel op tijd, het kan hier hartstikke druk worden!

 

De Waterkant
Marnixstraat 246, Amsterdam

 

De Waterkant heeft een van de mooiste terrassen in de stad! Gelukkig kun je hier niet alleen van genieten in de zomer, door de heaters kun je het hele jaar door een Parbo biertje drinken aan de Nassaukade.

 

Morgan & Mees
Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, Amsterdam

 

De hippe hotelbar Morgan & Mees heeft ook een heerlijk verwarmd terras net buiten de Jordaan. Na een dagje shoppen in de 9 straatjes kun je hier heerlijk zitten terwijl je wat zonnestralen opzuigt.

 

Café Georgette
Pieter Cornelisz Hooftstraat 87A, Amsterdam

 

Café George heeft een stijlvol zusje; Café Georgette! In het classy Museum Kwartier tegenover de Chanel winkel vind je dit prachtige café met verwarmd terras. Het is het hele jaar door de perfecte plek om een kopje koffie te drinken of te lunchen.

 

Brasserie De Joffers
Willemsparkweg 163, Amsterdam

 

Brasserie De Joffers vind je in een prachtig gebouw. Van binnen heb je een heerlijk Parijse sfeer terwijl je buiten kunt genieten van een verwarmd terras dat het hele jaar geopend is.

 

De Kleine Valk
Marie Heinekenplein 5 – 8, Amsterdam

 

De Kleine Valk vind je midden op het Marie Heinekenplein, dichtbij de Heineken Experience en het Museumplein. Hier kun je onder grote heaters op een zonnig terras zitten. Ze hebben ook een kids corner zodat jij onbezorgd van een drankje kunt genieten terwijl de kinderen zich op hun eigen manier vermaken.

 

Cau
Damstraat 5, Amsterdam

 

Een klein stukje Buenos Aires in het midden van Amsterdam. Hier kun jij aan je favoriete drankje nippen terwijl je proeft van de heerlijke Argentijnse keuken op een verwarmd terras.

 Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.