Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

De Bijenkorf

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Een bezoek aan Amsterdam is natuurlijk niet compleet zonder een bezoekje aan De Bijenkorf, het bekendste warenhuis van de stad. Hier vind je vijf verdiepingen vol met luxe kledingmerken, accessoires, beauty producten, schoenen en culinaire hoogstandjes. Hier vind je sowieso een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander. Ook worden hier de meest exclusieve merken zoals Louis Vuitton, Hèrmes, Burberry, Chloé en Gucci verkocht.

Verwen jezelf bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf kun je ook terecht voor luxe designer handtassen en andere lederwaren. Met meer dan veertig verschillende merken zoals onder andere Furla, Michael Kors, Céline, Balenciaga en Tom Ford is je nieuwe handtas maar een kort shoptripje van je verwijderd. Daarnaast hebben ze een compleet vernieuwde beauty afdeling vol met luxe make-up en verzorgingsmerken.

Daarnaast kun je ook eten bij De Bijenkorf Kitchen, dit is een restaurant met internationale allure. Hier worden gerechten uit alle landen bij verschillende kookstations à la minute bereid.

Hiermee is de Bijenkoft hét meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is.

De Bijenkorf biedt klanten niet alleen een ongeëvenaarde en prachtig verfijnde winkelsfeer met een indrukwekkende 75.000 m2 met de beste accessoires, mode, schoenen en nog veel meer, maar vanaf dit voorjaar ging het luxe warenhuis nog een stap verder met de introductie van zijn exclusieve Personal Shopping lounge. Deze prachtige ruimte op de tweede verdieping weerspiegelt de filosofie van de winkel. Ninke Gijzel, inkoopdirecteur, legt uit: “Met een premium-belevingsstrategie onderscheidt De Bijenkorf zich qua merk, service en winkelervaring. Door deze lounge te openen en de persoonlijke service te bieden die daarbij hoort, breiden we dit verder uit. ”

De service wordt aangeboden op afspraak. Bel +31 (0) 88 245 3545 of stuur een e-mail naar personalshopping@debijenkorf.nl.
CONTACT
De Bijenkorf
Dam 1, Amsterdam
+31 (0)800 08 18
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

De Bijenkorf
Dam 1, Amsterdam
+31 (0)800 08 18
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.