Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

De Drie Graefjes

Voor een royaal ontbijt, een heerlijke lunch, koffie met cookies of high tea moet je bij De Drie Graefjes in Amsterdam zijn. Begin er de dag op een uitstekende manier met een uitgebreid ontbijtmenu of geniet er van een evenzo uitgebreide hartige lunch. De vriendelijke service en de unieke locaties van dit restaurant maken het dat het zeer geliefde hotspots zijn voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

Menukaart

De menu’s van dit restaurant staan gelijk aan de meest heerlijke ontbijt- en lunchgerechten en de populaire lekkernijen uit hun American Bakery. De Carrot Cake, de Chocolate Swirl Cheesecake en de Dutch Apple Pie behoren zeker tot onze favorieten. Maar ook de muffins, cupcakes en cookies bieden je een ware smaaksensatie.

Locaties van De Drie Graefjes

De Drie Graefjes is op diverse locaties in Amsterdam gevestigd: de Dam (Eggertstraat 1), in Zuid (Stadionplein 111) en op het Rokin 128. Naast de lunchroom op het Rokin bevindt zich de American Bakery. Hier worden de heerlijkheden voor de verschillende lunchrooms gebakken evenals de bestellingen.

IN DE BUURT

Contact

De Drie Graefjes
Rokin 130, Amsterdam
+31 (0)20 627 47 61
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.