Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

De Kersentuin

In restaurant De Kersentuin creëren tweesterren Michelin Chef Stefan van Sprang en zijn team signatuurgerechten die je smaakpapillen tot het uiterste weten te verwennen.

Metamorfose

Restaurant De Kersentuin kent een rijke historie van meer dan 35 jaar en is gevestigd in het Bilderberg Garden Hotel aan het Dijsselhofplantsoen 7 in Amsterdam. Onlangs heeft het restaurant een kosmopolitische metamorfose ondergaan. Het nieuwe interieur bestaat namelijk uit ronde ‘booths’ met hoge tafels en een prominent aanwezige chefstafel. Deze tafel geeft een inkijkje in de keuken van het restaurant.

Casual Cuisine

Qua menu moet je bij dit restaurant denken aan casual cuisine op topniveau met een vleugje flair. Je ontdekt er een voortreffelijke mix van pure producten en signatuurgerechten van Stefan van Sprang. Alle gerechten worden in kleinere porties geserveerd, zodat je tijdens de lunch of het diner verschillende smaken kunt uitproberen. Hierbij wordt aangeraden om voor de lunch voor 2 of 3 gerechten te kiezen en bij het diner voor 3 of 4.

Openingstijden De Kersentuin

Restaurant De Kersentuin is alleen op zondag gesloten.

Lunch
Maandag – vrijdag: 12.00 tot 14.00 uur

Diner
Maandag – zaterdag 18.00 tot 22.00 uur

IN DE BUURT

Contact

De Kersentuin
Dijsselhofplantsoen 7, Amsterdam
+31 20 570 5666
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.