Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Deksels! Kitchen Supplies

Deksels! werd in 2015 door het winkelend publiek uitgeroepen tot leukste winkel van Nederland. Waarom? Deze kookwinkel heeft echt alles in huis voor koken en tafelen. Kortom, de absolute ‘must-visit’ winkel voor iedereen die graag in de keuken staat.

Topservice en puur vakmanschap

Ook voor iedereen die het koken onder de knie wil krijgen is Deksels! de ultieme winkel om naar toe te gaan. Datzelfde geldt voor mensen die van een schitterend gedekte tafel houden. Je wordt hier zeer vriendelijk verwelkomd en service en vakmanschap voeren in deze kookwinkel dan ook de boventoon. De prijs-kwaliteitverhouding is er uitstekend en datzelfde geldt voor de diversiteit. Niet alleen kun je hier te kust en te keur aan pannen, ovenschalen, snijplanken, messen en meer. Ook voor glaswerk, schitterend servies, bestek en tafellinnen heb je bij Deksels! een ruime keuze. Ditzelfde geldt voor schorten, theedoeken, ovenhandschoenen, onderzetters, servetten, koksmutsen, noem maar op.

Openingstijden Deksels!

Deksels! is iedere dag van de week geopend en sluit om 18.00 uur. Van dinsdag tot en met zaterdag openen ze de deuren om 10.00 uur en op zondag en maandag om 12.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Deksels!
Haarlemmerdijk 129, Amsterdam
+31 (0)20 528 96 13
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.