Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Door 74

Cocktailbar Door 74 straalt een exclusieve verfijning uit waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten. Het interieur van deze bar bestaat dan ook uit een vereiste verborgen deur, antieke baraccessoires, een tinnen plafond en een elegante sfeer. De fraai gevormde lange donkere banken in de gezellige hoekjes voorzien de sfeervol verlichte ruimte van een prachtige Art Déco stijl.

Perfecte cocktailcreaties bij Door 74

Je kunt hier onder meer terecht voor de perfecte cocktailcreaties waarvoor Timo Janse en zijn team verantwoordelijk zijn. Daarnaast kun je hier terecht voor het huren van een aparte ruimte voor privégelegenheden of andere speciale vieringen. Ook voor cocktailworkshops ben je hier helemaal aan het juiste adres. Het maximum aantal deelnemers aan een enkele cocktailworkshop is hier 18 personen. Informeer er vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Openingstijden

Door 74 is iedere dag van de week geopend vanaf 20.00 uur ’s avonds. Van zondag tot en met donderdag is de sluitingstijd om 3.00 uur in de ochtend en op vrijdag en zaterdag om 4.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Door 74
Reguliersdwarsstraat 74, Amsterdam
+31 (0)63 404 51 22
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.