Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Dutch Accent

Dutch Accent in hartje Amsterdam is zowel een galerie als een winkel met kunst, exclusieve geschenken en souvenirs. Hier vind je souvenirs die simpelweg uniek zijn en dus niet te vergelijken met traditioneel Delfts aardewerk of t-shirts met slogans. Daarnaast kun je hier terecht voor schilderijen van hoogstaande kunstenaars. Denk hierbij aan Nederlandse plaatsen en landschappen plus nog veel meer.

Wisselende kunstcollecties

Ook voor prachtige kunstcollecties ben je bij Dutch Accent Gallery helemaal aan het juiste adres. Omdat de kunstcollecties elkaar regelmatig afwisselen, kun je hier steeds iets nieuws ontdekken. Daarbij staat deze galerij voor pure kwaliteitskunst. Er wordt hier veel aandacht besteed aan de selectie en de tentoonstellingen, evenals aan een uitgelezen service aan klanten.

Openingstijden Dutch Accent

Dutch Accent Gallery aan de Berenstraat 41 in Amsterdam is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur. Op zaterdag openen ze de deuren om 10.30 uur en is de sluitingstijd eveneens om 18.00 uur. Op zondag en maandag zijn ze gesloten.

IN DE BUURT

Contact

Dutch Accent
Berenstraat 41, Amsterdam
+31 (0)20 420 21 20
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.