Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Elkaar

Restaurant Elkaar in Amsterdam bevindt zich tussen de bekende dierentuin Artis en het evenzo bekende Tropenmuseum. Hier ervaar je een bijzonder gezellige en informele sfeer die wordt vormgegeven door wisselende exposities van diverse moderne kunstenaars. De stijlvol gedekte tafels maken dit plaatje compleet.

Menu van Elkaar

Je kunt bij dit restaurant genieten van overheerlijke Frans-Mediterrane à la carte gerechten of aanschuiven voor de continu wisselende menu’s. Wat je voorkeur ook heeft, alle gerechten kun je hier combineren met de voortreffelijk geselecteerde wijnarrangementen in een huiselijke sfeer.

Terras

Dit restaurant beschikt over een prachtig ruim terras met een fenomenaal uitzicht op de oude stadspoort. In deze unieke setting kun je van een uitgebreide lunch genieten of van een hoogstaand Frans-Mediterraan diner. Zittend tussen de bomen kijk je uit over het water en beleef je een onvergetelijke culinaire ervaring.

Openingstijden Elkaar

Dit restaurant is op zondag en maandag gesloten. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn de openingstijden van 12.00 tot 14.30 uur en van 18.00 uur tot 21.30 uur. Op zaterdag is Elkaar van 18.00 uur tot 21.30 uur geopend.

IN DE BUURT

Contact

Elkaar
Alexanderplein 6, Amsterdam
+31 (0)20 330 75 59
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.