Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Essentiel Store

Het in Antwerpen ontstane Essentiel Store, dat oorspronkelijk werd geïntroduceerd als een t-shirtlabel, is uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd modemerk. Het staat bekend om de kleurrijke collecties en de grafische prints die de romantische vrouwelijkheid combineren met mannelijke nonchalance. In Amsterdam vind je deze kledingwinkel onder meer aan de Utrechtsestraat in de schitterende grachtengordelbuurt.

Over het modemerk

De kleding in de Essentiel Store is sterk toegewijd aan kwaliteit en draagbaarheid, hoewel de nieuwste collectie bestaat uit veel ‘all-over prints’ en eigenzinnige details. Zodra je de winkel binnenstapt word je dan ook aangenaam verrast door tal van unieke kledingstukken. Daarnaast zijn er ook fantastische schoenen te vinden, evenals accessoires in de vorm van tassen, portemonnees, kaarthouders en nog veel meer.

Openingstijden Essentiel Store

De Essentiel Store aan de Utrechtsestraat 145 in Amsterdam is dagelijks geopend. Van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 18.30 uur en zondags van 11.00 uur tot 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Essentiel Store
Utrechtsestraat 145, Amsterdam
+31 (0)20 330 20 65
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.