Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Gartine

In hartje Amsterdam, om de hoek van het Spui, kun je bij restaurant Gartine genieten van een ontspannend ontbijt, een heerlijke lunch en een hoogstaande high tea. De gebakjes zijn er om je vingers bij af te likken en datzelfde geldt voor de frisse salades met verse groenten. Ook voor een grote diversiteit aan theesoorten ben je hier helemaal aan het juiste adres.

Ontbijt

Tussen 10.00 uur en 12.00 uur kun je bij Gartine van een rustig ontbijt genieten met tal van lekkerheden. Wat bijvoorbeeld te denken van een croissantje met jam dat gemaakt is met het fruit uit eigen moestuin? Ook de Eggs Benedict met smakelijke zalm behoren hier tot onze favorieten.

Lunch

Wanneer je zin hebt om heerlijk uitgebreid te lunchen dan ben je bij Gartine van harte welkom tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Er worden dan gerechten geserveerd waarbij eveneens zoveel mogelijk fruit- en groentesoorten uit eigen moestuin worden gebruikt. Daarnaast zijn de seizoengebonden drankjes een uitstekende keuze om bij je lunchgerecht te bestellen.

High Tea Gartine

Van 14.00 uur tot 17.00 uur kun je bij veelzijdig restaurant Gartine aan de Taksteeg 7 ook terecht voor een high tea. De passie voor patisserie spat er vanaf en samen met de hartige kleine gerechtjes geniet je er van Betjeman and Barton theesoorten.

IN DE BUURT

Contact

Gartine
Taksteeg 7, Amsterdam
+31 (0)20 320 41 32
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.