Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

HappyHappyJoyJoy

Happyhappyjoyjoy is een culinaire hotspot voor fijnproevers in Amsterdam. Zowel de lokale bevolking als de toeristen weten de weg naar dit kleurrijke restaurant te vinden.

Streetfood Chique bij Happyhappyjoyioy

De drukke straten, de rijke smaken en de heldere kleuren van Azië, typerend voor steden zoals Bangkok, Saigon en Hong Kong, komen samen bij Happyhappyjoyjoy Amsterdam. De grote open keuken vol stomende pannen, zinderende barbecues en hete wokken, vormt het hart van dit bijzondere restaurant. Ontdek deze nieuwe culinaire hotspot met een menu vol met zoet, zuur, zout, bitter en umami.

Bij Happyhappyjoyjoy vind je alles wat Azië zo mooi maakt. Eenmaal binnen kun je niet anders dan glimlachen. Het nieuwe restaurant in Amsterdam West is een vrolijke verzameling van kleuren en typisch Aziatische smaken. De speelse, georganiseerde eclectische chaos is geïnspireerd op de typische Aziatische lokale markten en drukke straten. Het geeft je het gevoel alsof je er middenin zit.

Nieuwe culinaire concepten bij Happyhappyjoyjoy

Het restaurant presenteert een nieuw culinair concept aan de Bilderdijkstraat en de Oostelijke Handelskade in Amsterdam. Hier vind je alles wat je van de Aziatische keuken verwacht. Doorgewinterde reizigers zullen de smaken zeker herkennen en mensen die er nog nooit zijn geweest zullen zin krijgen om Azië te bezoeken via de gerechten op de menukaart. De speelse en eclectische chaos van het interieur is geïnspireerd op Aziatische markten en drukke metropoolstraten.

IN DE BUURT

Contact

HappyHappyJoyJoy
Bilderdijkstraat 158, Amsterdam
+31 20 344 6433
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.