Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Harbour Club Amsterdam Zuid

Gelegen op één van de mooiste plekjes aan de waterkant in het Oude Zuiden, vind je The Harbour Club Amsterdam Zuid. In dit juweeltje van een restaurant en bar bereidt chef-kok Mark Vaessen, onder toezicht van Akira Oshima – voorheen de sushi chef van restaurant Yamazato – het beste vlees en de meest verse zeevruchten. Alles is puur en eenvoudig voorbereid. Er is vlees van de open Josper Grill, rotisserie kip, tong gebakken in boter en gegrilde kreeft. Voor vleesliefhebbers is er wagyu van het Japanse zwarte ras. Robuuste bouwmaterialen maken het interieur stoer en rebels. Bij mooi weer schuift het cabrio dak open en verandert het restaurant in een groot zonneterras. De Harbour Club Amsterdam Zuid draait om intens genieten van lekker eten en goede wijnen in de prachtige omgeving van de Berlagebuurt.

Genieten bij een havenvereniging Amsterdam Zuid

In het hart van Oud-Zuid, waar de vijf Amsterdamse grachten samenkomen, vind je The Harbour Club Amsterdam Zuid, ofwel de havenvereniging. Een uniek concept in het historische gedeelte van Amsterdam, aan het water en binnen het viersterrenhotel Apollo Amsterdam. De Harbour Club Amsterdam Zuid is de nieuwe parel van Oud-Zuid. Zowel in het restaurant als buiten op de luxe patio, kun je dineren aan het water en genieten van de mooiste plek in de stad. Geniet van een luie lunch op zondag, een zakendiner op dinsdagavond of een levendige donderdagavond met vrienden. Kom langs en laat je verrassen door dit nieuwe juweeltje langs de Amsterdamse grachten. Wining & dining in een moderne en informele sfeer, met service van hoge kwaliteit.

Openingstijden
Het restaurant is de hele week geopend van 12:00 tot 01:00 uur.

Amsterdam Zuid herbergt de beste musea en luxueuze winkels. Ontdek hier onze must-see en must-visit gids voor deze wijk!

IN DE BUURT

Contact

The Harbour Club Kitchen
Apollolaan 2, Amsterdam
+31 (0)20 570 57 31
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.