Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Hard Rock Café

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het iconische Hard Rock Café heeft ook een locatie midden in het centrum van Amsterdam!

Hard Rock Café Amsterdam – Nieuw menu
Hard Rock International maakt zich op om zijn nieuwe menu te lanceren. Kom langs bij de Amsterdamse locatie om als eerste wat nieuwe gerechten en favorieten uit de oudheid te proberen. Dit is Hard Rock. Klassiek Amerikaans eten, helemaal zelf gemaakt. Het wordt niet beter dan dit.

Verse ingrediënten in het Hard Rock Café Amsterdam

In het Hard Rock Café in Amsterdam werken ze met smakelijke, verse ingrediënten. Deze ingrediënten worden rechtstreeks door de chef-koks zelf ingekocht. Daarna transformeren ze deze producten in een feest dat geschikt is voor een rockster. Zorg dat je servetten klaar staan, want de kenmerkende smokehouse-specialiteiten worden voor het koken langzaam gemarineerd, waardoor de malsheid perfect is.

Hou je van zacht? Eén hap van het authentieke Memphis pulled pork, chicken or brisket en je zult weten waarom het Hard Rock Café hun geheime recept voor niemand onthult. Slechts één van de opwindende nieuwe toevoegingen aan het klassieke menu is Margarita Madness – Air Mexico. Neem de vlucht met een sampler van drie signature mini-margarita’s! Kies drie van de volgende opties: Wildberry, Pomegranate, Watermelon, Blue Curacao, Mango of Cucumber. Deze bestelling gaat vergezeld van een portie chips met salsa op persoonlijke grootte.

We hebben de beste dingen om te doen en te zien in het stadscentrum van Amsterdam voor je verzameld. Neem de tijd om jouw reis naar onze prachtige stad nu te plannen…
CONTACT
Hard Rock Cafe
Max Euweplein 57-61, Amsterdam
+31 (0)20 523 76 25
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

Hard Rock Cafe
Max Euweplein 57-61, Amsterdam
+31 (0)20 523 76 25
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.