Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Het Bosch

Aan de oever van de jachthaven van de Nieuwe Meer bevindt zich restaurant Het Bosch. Dit is een echte verborgen parel als het gaat om restaurants aan het water met formidabel uitzicht en heerlijk eten. In de zomermaanden hebben ze er bovendien een groot terras. Op de pier voor het restaurant hebben ze een kleine bar met grote banken en kussens om te genieten van een prachtig uitzicht. Het Bosch kun je ideaal met de boot of met de fiets bereiken en ook de groene omgeving is er adembenemend mooi.

Over Restaurant Het Bosch

In Restaurant Het Bosch kun je genieten van een uitgebreide lunch of een diner met een goed glas wijn op één van de beste locaties van Amsterdam. Elke vrijdag bieden ze een speciaal 4-, 5- of 6-gangen proeverijmenu die je smaakpapillen tot het uiterste weten te verwennen. Sommelier Danny van Houten heeft hierbij een bijpassende wijnselectie samengesteld. Een wijnarrangement in Restaurant Het Bosch verdient dus ook zeker onze aanbeveling.

Het eten en de wijn kunnen worden omschreven als klassiek met een moderne en creatieve draai. De chef-kok, Ferry van Houten, heeft zijn wortels in de Franse keuken, maar in de menukaart ontdek je ook zijn Italiaanse, Spaanse en Aziatische invloeden. De gerechten wisselen wekelijks, omdat er altijd gezocht wordt naar verse en smakelijke streekproducten. Je proeft de liefde en creativiteit van Restaurant Het Bosch in iedere hap.

Het Bosch Waterfront Radio

Elke vrijdag en zaterdag worden er diverse 3-, 4- of 5-gangenmenu’s geserveerd. Als aanvulling op het eten wordt livemuziek geboden van ‘Het Bosch Waterfront Radio’. Dit zorgt voor een ontspannen diner- en wijnavond in een levendige sfeer.

Openingstijden

Lunch: maandag – donderdag, van 12:00 uur tot 15:00 uur
Diner: maandag – donderdag, van 18:00 uur tot 22:00 uur
Diner: vrijdag – zaterdag, van 19:00 uur tot 22:00 uur
Restaurant Het Bosch is op zondag gesloten.

IN DE BUURT

Contact

Het Bosch
Jollenpad 10, Amsterdam
+31 (0)20 644 58 00
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.