Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Holland Festival 2018

Het Holland Festival 2018 in Amsterdam brengt liefhebbers een selectie van Nederlandse premières en geweldige uitvoeringen op het gebied van opera, klassieke muziek, wereldmuziek, theater, dans, ballet, kunst en multimedia. Het toonaangevende internationale festival voor podiumkunsten in Nederland vindt plaats in Amsterdam van 7 juni tot 1 juli. Sinds 1947 biedt het festival Nederlandse en internationale theaterbezoekers een overzicht van de nieuwste, beste en meest geprezen producties van over de hele wereld.

Deze editie is toegankelijk voor iedereen

Het merendeel van de uitvoeringen tijdens het Holland Festival is Language no problem, dit betekent dat iedereen mee kan doen aan het plezier! Kaarten kunnen worden gekocht op de deelnemende locaties of de Holland Festival website, hier vind je ook een uitgebreid overzicht van de verschillende shows die je kunt gaan bekijken tijdens Holland Festival 2018.

Inspiratie nodig? Longplayer in Lloyd Hotel, Proms Electro Symphonic Orchestra in Koninklijk Concertgebouw, Legacy in de Brakke Grond, End Credits in Loods 6 en Les contes d’Hoffmann in de Nationale Opera is een kleine selectie van mooie shows die je tijdens het festival kunt bezoeken.

IN DE BUURT

Contact

Various Locations
Damrak 1, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.