Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Ibericus

Delicatessenwinkel Ibericus is een heerlijke aanvulling op de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Hier ontdek je namelijk tal van smakelijke lekkernijen die afkomstig zijn van het Iberisch schiereiland. Wat bijvoorbeeld te denken van typische Spaanse ham of chorizo? Beide ambachtelijke producten worden vers gemaakt van het populaire zwartpootvarken, ook wel bekend als het Pata Negra-varken of het Ibérico-varken.

Ook in Barcelona

Dat Ibericus een gerenommeerde delicatessenwinkel is blijkt wel uit het feit dat ze ook in en rondom Barcelona hun lekkernijen op traditionele wijze aanbieden. In maar liefst 17 verschillende winkels kunnen klanten er te kust en te keur aan deze en andere delicatessen. In de winkel in Amsterdam wordt de ham ter plekke van de varkenspoot gesneden of geserveerd op een heerlijk broodje. Daarnaast kun je uiteraard je bestelling meenemen of er ter plekke van genieten samen met een kopje koffie in het gezellige zitgedeelte van Ibericus.

Openingstijden Ibericus

Delicatessenwinkel Ibericus is iedere dag van de week geopend vanaf 10.00 uur. Van zondag tot en met donderdag is de sluitingstijd om 18.00 uur en op vrijdag en zaterdag om 19.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Ibericus
Haarlemmerstraat 93, Amsterdam
+31 (0)20 223 65 73
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.