Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Inc.

INC Fashion aan de Herenstraat 17 in de Amsterdamse grachtengordelbuurt is een winkel waar de klant altijd op de eerste plaats komt. De eigenaren hebben een internationale achtergrond en spreken daardoor veel verschillende talen. Dit internationale karakter komt ook duidelijk tot uiting in hun collectie die bestaat uit mooie damesmode en diverse kinderkledingmerken.

Van sjaals tot sieraden en meer

Unieke ontwerpen en kwaliteit worden bij INC schitterend met elkaar gemixt. De meeste kleding is dan ook gemaakt van de beste zijde, katoen of kasjmier. De geselecteerde merken hebben bovendien oog voor een milieuvriendelijke benadering, net als de winkel zelf. Volgens INC is dit niet alleen goed voor onze planeet, maar ook voor de generaties die na ons komen. Naast kleding heeft de winkel ook een ruim assortiment aan speciale sjaals, quilts, sieraden en nog veel meer mooie accessoires.

Openingstijden INC

INC is alleen op maandag gesloten. Van dinsdag tot en met vrijdag is de openingstijd van 11.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag van 11.00 uur tot 17.30 uur en op zondag van 12.30 uur tot 17.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Inc.
herenstraat 17, Amsterdam
+31 (0)20 625 42 01
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.