Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Indrapura

De restaurants in Amsterdam zijn een smeltkroes van culturen en smaken en daarop is Indrapura aan het Rembrandtplein beslist geen uitzondering. Het restaurant is een smakelijke, gastronomische oase in deze bruisende stad. Als je trek hebt in Indonesisch eten, is dit de plek waar je moet zijn. Hun rijsttafel is in 2016 uitgeroepen tot de beste van de stad en zodra je het geproefd hebt begrijp je waarom.

Indonesische keuken bij Indrapura

Restaurant Indrapura in Amsterdam staat bekend om zijn hoogstaande Indonesische keuken. Gasten kunnen genieten van de geweldige gerechten die op een traditionele manier worden geserveerd.Indrapura is gebouwd en ingericht met liefde en aandacht voor ieder detail, de prachtige houten vloeren, kasten en decoratieve Indonesische accessoires.

Het restaurant is centraal gelegen en bevindt zich op loopafstand van onder meer Koninklijk Theater Carré. Er is een aparte ruimte voor grotere groepen, dus het restaurant is ook een perfecte plek voor informele dinerbijeenkomsten, verjaardagen of andere speciale gelegenheden. 

Geniet van traditioneel eten bij Indrapura

Kom langs bij Indrapura voor een traditionele Indonesische maaltijd. Je kunt kiezen voor een traditionele rijsttafel of á la carte gerechten.

Wanneer je een rijsttafel bestelt, krijg je verschillende gerechten geserveerd die je samen met je gezelschap kunt delen. Het is hoe dan ook een perfecte introductie tot de Indonesische keuken.

Een rijsttafel is één van de populairste manieren om te genieten van Indonesische gerechten, maar à la carte gerechten verdienen ook zeker de aanbeveling wanneer je het wat eenvoudiger wilt houden. Wanneer je á la carte bestelt, kunnen we de Rendang, Daging Kerengsenang of de Ayam Pohsanthen aanbevelen.

IN DE BUURT

Contact

Rembrandtplein 22, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.